Op vakantie naar de waddeneilanden

Ben jij al eens op de waddeneilanden geweest? Of wou je altijd al een van onze prachtige waddeneilanden bezoeken? Want prachtig zijn ze zeker! Of je nou actief wil doen of juist lekker wil uitwaaien op het strand, het kan allemaal. In elk seizoen kun je naar de waddeneilanden gaan. Hieronder vind je een aantal leuke locaties voor je eerstvolgende reis naar de waddeneilanden.

Texel

Hier vind je een aantal leuke bestemmingen waar je geweest moet zijn. Denk hierbij aan de witte stranden of de vuurtoren. Maar ook de slufter: een prachtig natuurgebied. Tevens de enige plek in ons land waar de zee het land binnenstroomt. Ook erg geschikt voor vogelspotters. Daarnaast is Texel ook echt een fietseiland!

Vlieland

Als je op Vlieland de boot afstapt, kan je gelijk een fiets huren. Ontzettend leuk om te doen ook op dit eiland. Binnen een dag ben je zo het hele eiland over geweest. Je hebt op vlieland ook hele leuke plekjes om koffie te drinken, denk hierbij aan ‘t Badhuys en het Posthuys. Zeker de moeite waard om eens heen te gaan.

Terschelling

Allereerst maar even een leuk feitje over Terschelling: het eiland heeft het breedste strand van Nederland! Daarnaast is het voor (kleine) kinderen ook prima vertoeven hier. Je kunt met je kids met paard en wagen over het strand touren, zeehonden spotten en verschillende kleine musea bezoeken. Daarnaast staat Terschelling natuurlijk ook bekend voor de “feestvakanties” voor middelbare jeugd. 

Ameland

Ook Ameland is ontzettend mooi. Je hebt er talloze vakantiehuisjes en bungalows voor dé perfecte vakantie. Ook zijn er veel gezellige, pittoreske dorpjes als Nes of Buren met vele winkeltjes, terrassen en restaurants. Kijk als je slim bent even naar last minute Ameland vakanties. Wie weet vind je het perfecte huisje.

Schiermonnikoog

Op dit eiland kun je heerlijk wandelen of fietsen. Je hebt er heel veel verschillende routes en mocht je de onbekende plekken willen opzoeken, dan kun je zo het bos of de duinen in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *