Het leukste bedrijfsuitje voor een onmogelijk team

Het jaarlijks teamuitje staat weer op de planning. Maar wat moet je doen? Er zijn
zoveel ideeën, meningen en mogelijkheden. Jouw ene collega wilt niet te sportief, de andere wilt juist een mudmaster-achtig uitje en weer een andere collega wilt liever de hele dag op het terras zitten. Hoe ga je al deze collega’s blij maken met een activiteit die ook nog eens goedgekeurd wordt door de manager?

Het antwoord waar je op zit te wachten is: varen in Amsterdam! Ja, dat had je zelf ook wel kunnen verzinnen denk je vast. Maar het is geen grap. Een sloep huren in Amsterdam is het beste wat je kunt doen als je in een team werkt waar iedereen iets anders wilt. Hieronder lees je vijf redenen waarom varen in Amsterdam het leukste bedrijfsuitje ooit is.

Reden #1 Amsterdam op z’n mooist
Amsterdam is het mooist vanaf het water. Ja echt! Iedereen kent onze hoofdstad natuurlijk wel. En we weten ook dat het een drukke stad is waar je soms over de hoofden van de toeristen kunt lopen. Maar daar heb je helemaal geen last van als je in een boot zit. Bovendien kun je de stad echt goed bewonderen vanuit een sloep. Je kijkt omhoog naar de grachtenpanden en je vaart onder de mooie bruggetjes door.

Reden #2 Iedereen vindt het leuk
Je komt iedereen tegemoet! Jouw sportieve collega vind het heerlijk om iets in de buitenlucht te ondernemen. Heerlijk uitwaaien op een bootje valt daar ook zeker onder. De andere collega die niet zo sportief is aangelegd leunt heerlijk achterover en geniet van alles wat er te zien is. De derde collega die liever op het terras zit geef je wat te drinken, want hé, die banken op de boot kun je vullen met drankjes, hapjes en alle andere spullen.

Reden #3 Combineren is makkelijk
Een vaartocht in Amsterdam kun je heel goed combineren met nog een andere activiteit. Amsterdam heeft veel te bieden, dus er moet nog een leuke optie tussen zitten om jouw bedrijfsuitje dagvullend te maken. Denk aan een escape-room, dat vinden de fanatiekelingen in jouw team superleuk. Of wat dacht je van een uitgebreide lunch in een van de vele horecagelegenheden. Tip: zoek een leuke locatie in de buurt van de bootverhuur.

Reden #4 Een ontspannen sfeer
Je leert je collega’s op een ontspannen manier beter kennen. Iedereen houdt ervan om heerlijk op het water te dobberen. Het lichte deinen van de sloep, een fris briesje en de zwaaiende toeristen op de andere boten maken dat je direct een vakantiegevoel krijgt. Daarnaast kun je op dat moment niets anders dan gezellig kletsen en om je heen kijken.

Reden #5 Maak er een spel van
Wil je de vaartocht iets spannender maken? Dat kan ook heel simpel! Met een klein team kun je een quiz of spel aan boord doen. Stel vragen over Amsterdam, over elkaar of over de historie van jullie bedrijf. Met een groter team ben je verdeeld over meerdere bootjes. Ook dan kun je heel goed een spelelement toevoegen aan de boottocht. Laat iedereen een originele groepsfoto maken voor extra punten!

Met deze vijf redenen moet je wel overtuigd zijn dat een sloep huren in Amsterdam echt het beste idee is. Waar wacht je nog op? Reserveer de sloep alvast online en stuur de uitnodiging naar jouw team. Veel vaarplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *