Boek je welverdiende vakantie

Heb je nog geen vakantie geboekt voor deze zomer? En heb je nu toch wel de behoeft om even weg te zijn van thuis. Gelukkig zijn er nog voldoende mogelijkheden om op reis te gaan. Of dat nu voor een midweek of 15 dagen is. Met deze tips boek jij een heerlijke last-minute vakantie om naar uit te kijken. 

Bespaar op je geld en tijd
Een reisje hoeft tegenwoordig niet meer duur te zijn, als je alleen al een kijkje neemt bij de last-minute opties naar jouw droomlocatie. Dat scheelt toch een hoop geld. Met de vakantiedagen die je nog open hebt staan, biedt het jou de gelegenheid om toch nog weg te gaan. Wil je nog meer geld besparen en je kan het regelen op het werk. Ga dan buiten het hoogseizoen. De prijzen liggen dan een stuk lager en dit verandert verder niets aan jou vakantie. 

Stedentrip of backpacken?
Zelfs voor Ibiza is een stedentrip zeker een aanrader. De zon, zee, strand, cultuur en feestjes echt alles heb je binnen handbereik en dat op slechts 2,5 uur vliegen. Tijdens een tripje naar Ibiza kan je ervoor kiezen om de 1ste dag te relaxen, van de vlucht en de omgeving. Op deze manier kom je niet in een gehaast gevoel terecht, want die laten we natuurlijk achter zodra we Nederland verlaten. Cultuur snuiven en feesten, dat kan morgen ook nog. 

Geef je de voorkeur aan een langere reis naar Ibiza? Dan hebben we goed nieuws voor je, Ibiza is een van de meest veelzijdige bestemmingen waar je als backpacker heerlijk rond kan reizen, ondanks dat het op een eiland is. Als je gebruik maakt van hostels en bespaart op het eten, dan kan je hier zeker lang verblijven zonder dat het je hoog oploopt in de portemonnee. 

Nog een extra leuke tip
Als je in Ibiza op vakantie bent, ongeacht de duur ervan mag je één ding echt niet missen. Namelijk de hippiemarkt in Ibiza, waar je leuke kraampjes tegenkomt met de nieuwste mode-trends van nu, geen standaard viskraampje die je gewend bent van thuis. Deze markten worden op verschillende locaties in Ibiza gevierd, dus het is goed om dit in de gaten te houden. Het is een echte beleving waar zowel toeristen als inwoners op af komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *