Jouw ideale vakantiepyjama

Je gaat binnenkort op vakantie, wat neem je mee? Je bikini, een tandenborstel en leuk shirt. En wat nog meer? Je denkt misschien niet gelijk aan een pyjama bij het inpakken van je koffer. Het is daarom dat een pyjama vaak vergeten wordt op vakanties. Best gek eigenlijk, want dit is het kledingstuk dat je juist het vaakste aan hebt. En als je je pyjama dan niet vergeet is er nog een andere vraag. Namelijk, welke pyjama is het beste meenemen voor jouw vakantiebestemming?

Warme bestemmingen
Ben je op zoek naar een leuk setje voor een warme bestemming? Dan is een topje met een kort pyjama broekje de perfecte keuze. Hiermee weet je zeker dat je het niet te warm hebt ’s nachts. In warme landen loop je de kans dat je gaat zweten, kies daarom voor een materiaal dat vocht absorbeert. Een pyjama van modal neemt tot wel 50% meer vocht op dan katoen, is licht en geeft veel bewegingsvrijheid ’s nachts.

Koude bestemmingen
Ga jij naar een koudere bestemming? Dan wil uiteraard niet koukleumen in je bed. Misschien denk je gelijk aan een katoenen pyjama met lange mouwen en een lange pyjamabroek. Katoen houdt echter warmte minder goed vast. Je kunt bij  een koudere bestemming beter kiezen voor een flanellen pyjama. Voor de koudste plekken is een pyjama van wol erg geschikt. Wol isoleert goed en geeft een heerlijk comfy gevoel, waardoor je eenvoudig in slaap valt. Tip: kies voor een pyjama van Merino wol. Met een gewone wollen pyjama loop je het risico dat je huid geïrriteerd raakt en deze gaat jeuken.

Gemixt weer
En wat doe je als je niet precies weet hoe het weer in jouw vakantieland zal zijn? Je wilt het natuurlijk niet te koud of te warm hebben. Voor zo’n bestemming kun je het beste kiezen voor korte mouwen en een capri pyjamabroek. Je kunt altijd nog beter iets uittrekken ’s nachts dan dat je het te koud hebt.

Ben jij op zoek naar jouw perfecte dames pyjama voor op vakantie? Voor zowel warme als koude vakantiebestemmingen heeft Jolyz Pyjama-webshop de perfecte pyjama.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *