Vakantieplezier thuis met een blokhut voor de kids!

Ben je opzoek naar een leuke activiteit voor je kinderen of jezelf in de vakantie? Voor iedereen is er een blokhut! Of je nou wilt spelen, loungen, klussen of meer. Je kunt de blokhut ook gebruiken om tuinmeubels, kinderspeelgoed voor buiten of tuingereedschap op te bergen. Wanneer je wilt kan de ruimte ook worden gebruikt om vrienden en familie te ontvangen voor een feestje met hapjes, een heerlijk glas wijn of een biertje. Zelfs in de winter is het vanaf nu mogelijk om een barbecue te organiseren in de tuin! Klinkt dit jou goed in de oren? Kies dan voor een lounge blokhut!

Hoe maak je een lounge blokhut?

Wil je een ruimte waar rust en sfeer centraal staat? Dit heb je bij een lounge blokhut! Stap 1: om te beginnen maak je een planning. Hierin staat hoe je de loungeruimte vorm wilt gaan geven. Stap 2: voor inspiratie kun je online kijken of bij de bouwwinkel in de buurt. Kies je voor banken en stoelen? Moet het overdekt zijn of toch liever met een dak? Dit zijn vragen waar je allemaal antwoord op moet geven. Stap 3: Overzicht is belangrijk! Noteer alles zodat je precies weet wat je nodig hebt.

Geniet het hele jaar door langer in de buitenlucht! Als je in de zomer, maar ook in de winter gebruik wilt maken van deze loungeplek is beschutting met potdekselplanken, een parasol of zelfs heaters iets om over na te denken. Wanneer je dit hebt gedaan meet je de buitenruimte op, stel je een budget vast en vervolgens kies je de meubelen uit! Dit natuurlijk gevolgd door sfeerverlichting en een paar leuke accessoires!

Je kunt ook kiezen voor een blokhut speelruimte als speelruimte!

Een blokhut om in te spelen? Deze maak je zelf! Het tijd om de handen uit de mouwen te steken! Maak voor uw kind een eigen ruimte in de achtertuin om te kunnen spelen. Een blokhuis is volledig inrichten naar eigen wens. Vloerkleden, speelgoed en meer! Geef een kinderfeestje en geniet van de mogelijkheid binnen te spelen wanneer het regent.

Ga op zoek naar een opbouwinstructie en zet de blokhut makkelijk zelf in elkaar. Gebruik hiervoor materialen van kwaliteit zoals de houten planken en praktisch aluminium. Vraag voor meer informatie bij de bouwmarkt in de buurt. Zij kunnen adviseren en helpen om jouw project tot een succes te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *