Het beste speelgoed voor kleine kinderen in het vliegtuig

Daar sta je dan op het vliegveld samen met jouw peuter. Jullie gaan zo voor een paar uur het vliegtuig in op weg naar jullie vakantiebestemming. Zo lang heeft hij nog niet eerder stil gezeten. Hoe zal dat uitpakken? Last van de oortjes en nieuwe situaties. Het kan voor jouw kind best een spannende gebeurtenis zijn. Om de reis zo aangenaam mogelijk te maken, heeft Poelweb een top 3 gemaakt van het beste speelgoedjes die jij mee kunt meenemen.

Lekker spelen  
Dit komt waarschijnlijk niet als een verrassing voor je, maar een tablet is een uitkomst als je met kleine kinderen gaat vliegen. Ze kunnen zich eenvoudig lange tijd vermaken met nieuwe spelletjes die jij van te voren hebt gedownload. Zorg dat je de batterij van de te voren hebt opgeladen en een koptelefoon mee hebt. Heb je nog geen tablet? Overweeg om er eentje aan te schaffen. Het is een investering waar je geen spijt van zult krijgen.


Lekker creatief
Wil jij liever dat jouw kind niet de hele reis met een tablet op schoot zit? Dan je kiezen voor een creatievere oplossing. Tekenen met potloodjes, geeft een stuk minder troep dan viltstiften. Maar een nog betere optie is een magnetisch tekenbord. Jouw kindje kan hiermee tijdens de vlucht de mooiste tekeningen maken en vervolgens weer uitwissen. Moedig hem aan en probeer te raden wat hij getekend heeft. Dit is gegarandeerd een succes!

Lekker lezen
Samen een boekje lezen. Tijdloos en effectief. Voorlezen uit een boekje dat jouw kind al kent kan hem geruststellen. Het geeft hem iets dat hij al kent in deze nieuwe situatie. Ook kunnen jullie een nieuw verhaaltje lezen. Een leuk idee is om een boekje over een ander kindje te lezen dat ook op vakantie gaat. Zo begrijpt hij beter wat er gebeurt en herkent hij zaken die hij eerder die dag heeft gezien. Op zoek naar houten kinderspeelgoed? Bekijk de webshop van Poelweb!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *