Een vakantie aan de kust om nooit te vergeten

Een vakantie aan de kust om nooit te vergeten

Als je wilt genieten van een heerlijke vakantie aan de kust van Zuid-Holland is een Hoek van Holland strandhuisje precies waar je naar op zoek bent. Hier kun je even goed uitwaaien op het strand en terugkomen in een gezellig en luxe strandhuisje waar je nog uren van het strand en de zee kunt genieten, gewoon vanaf je eigen veranda. De beach houses in Hoek van Holland zijn een heerlijke bestemming waar je al snel verliefd op zal worden!

Geniet van al het moois dat Zuid-Holland te bieden heeft

De strandhuisjes Zuid-Holland hebben ieder hun eigen karakter. Zo kun je kiezen voor een prachtig strandhuisje met een houten-look op Kijkduin of kun je kiezen voor een Roompot Beach Villa als je graag voor wat meer luxe kiest. De strandhuisjes zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en zijn van alle gemakken voorzien. Zo zit er vaak een volledige keuken in de strandhuisjes, heeft ieder strandhuisje een eigen veranda waar je tot ’s avonds laat nog heerlijk kunt vertoeven en zijn de huisjes voorzien van een luxe badkamer. Daarnaast is het interieur van ieder strandhuisje volledig in de stijl van het strand en geniet je van het prachtige uitzicht op zee!

Kies jij voor een avontuurlijke, culturele of relax vakantie?

Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat kun je op het terras genieten van de opkomende en ondergaande zon en de prachtige Noordzee. Wat heb je nog meer nodig? Ook als je meer van de omgeving van Zuid-Holland wilt ontdekken valt er genoeg te doen. Zo kun je op het strand heerlijk zonnen, zwemmen, spelen en luieren. Daarnaast is de zee ook een walhalla voor watersporters. Hier kun je bijvoorbeeld leren suppen of surfen! Ook het bezoeken van steden is een leuk uitje. Zo kun je bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan Den Haag, Delft of Rotterdam als je meer cultuur wilt snuiven of even wilt winkelen.