Een website laten maken in Zeist

Een website maken is vaak een van de eerste stappen voor startende ondernemers. Vol trots presenteren ze die dan bij familie, vrienden, op LinkedIn en hun eerste klanten. Maar hoe komt zo’n website tot stand en waar moet je op letten bij het laten maken van een website?

Wat zijn je opties?

Allereerst heb je twee opties: zelf je website maken of je website laten maken door een specialist. Wat hierin de beste keuze is is afhankelijk van jouw situatie. Wil je een website puur om naar te verwijzen tijdens bijvoorbeeld netwerkevents, en heb je zelf feeling voor design dan kun je vaak prima zelf een website bouwen met website tools als Jimdo of Wix. Maar ben je een serieuze ondernemer en wil je graag extra omzet genereren? Dan is het raadzaam om een professionele website te laten maken door een partij bij jou in de buurt.

Een website voor een bedrijf genereert al snel een paar duizend euro extra omzet per jaar, bij een professionele website loopt dit op tot soms zelfs meer dan 30.000 euro, per jaar! Ondernemers geven aan dat de belangrijkste factoren hiervoor zijn: 

– Professioneel design dat past bij de waardes van het bedrijf

-Een logische en gebruiksvriendelijke structuur

-En het goed onderhouden van de website

Ze zorgen er voor dat alle informatie snel duidelijk is zodat hun bezoekers niet achter blijven met vragen. Daarnaast moet de website snel en veilig zijn, goede hosting is dus cruciaal. Met al deze puzzelstukjes op de juiste plaats dient de website als een echte marketingmachine. Laat die nieuwe klanten maar komen! 

Ben jij al online zichtbaar met een winstgevende website?


Zo niet, waar wacht je nog op? Ga op zoek naar een goede website bouwer. Iemand die met je meedenkt over wat het beste werkt voor jouw bedrijf en iemand die een stapje verder gaat dan enkel het bouwen van een website. Naast techniek is ook design en marketing een belangrijke onderdeel van je website. Vergelijk verschillende websitebouwer en internetbureau’s met elkaar, check de reviews en hun portfolio.

Wil je ook je website laten maken in Zeist, ga op zoek naar een lokaal bureau bij jou in de buurt. Zo kun je makkelijk met ze in gesprek om jouw wensen in kaart te brengen en ben je verzekerd van een succesvolle website voor jouw onderneming!