Dit is waarom een actief bedrijfsuitje beter is dan niet-actieve bedrijfsuitjes

Tegenwoordig zijn er steeds meer banen waarbij men de hele dag achter een computer zit en er geen tijd is om te bewegen of naar buiten te gaan. Maar juist lekker naar buiten en bewegen is wat een werknemer goed zou doen! Organiseer daarom een actief bedrijfsuitje want dit is de perfecte gelegenheid om met het hele team de buitenlucht in te gaan en wat actiefs te gaan doen. Je zal zien dit een positief effect heeft op alle medewerkers en uiteindelijk zal dit ook zichtbaar zijn op de werkvloer.

Alle voordelen

Steeds vaker krijg je te horen dat de werknemers fitter moeten worden waardoor zij uiteindelijk beter kunnen presteren op de werkvloer. Bewegen is goed voor ieder mens, dus waarom zou je zelf niet beginnen om je werknemers fitter te maken. De werkgever geeft een goed voorbeeld om voor een actief bedrijfsuitje te kiezen in plaats van niet-actief bedrijfsuitje. Dit zal een eerste stap zijn om de werknemers meer te laten bewegen. De keuze voor een actief bedrijfsuitje is dus snel gemaakt, want alle kleine beetjes helpen! 

Elk bedrijf bestaat uit een divers gezelschap en is samengesteld uit verschillende leeftijdsgroepen, opleidingsniveaus en verschillende functies binnen het bedrijf. Kies voor een actief teamuitje met een stukje competitie erin waardoor je al deze groepen kan verdelen over verschillende teams. Hierdoor kan iedereen een stukje bijdrage in het team en zal het team dichter naar elkaar toegroeien. Zorg uiteraard voor een leuke prijsuitreiking aan het eind van de dag hierdoor doet iedereen nog een stukje fanatieker mee!

Zoals je ziet, genoeg redenen om voor een actief bedrijfsuitje te kiezen in plaats van een niet-actief bedrijfsuitje. Haal de medewerkers van kantoor, laat ze meer bewegen en zorg en ervoor dat ze lekker in buitenlucht actief kunnen zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *