Een dagje weg? Dit mag je niet vergeten!

Het is al weer een tijdje geleden dat je met het hele gezin of met je partner een dagje weg geweest bent. Als je er een dagje op uit gaat zijn er wel een paar dingen die je niet moet vergeten. Je bent namelijk de hele dag van huis en je wilt niets te kort komen en je wilt natuurlijk bereikbaar blijven. Lees hier wat je niet mag vergeten.

Dit mag niet ontbreken in je tas

Als je een dagje met het gezin iets leuks gaat doen dan is het verstandig om een tas mee te nemen. een rugzak is het makkelijkst, deze doe je op je rug en zo heb je je handen vrij voor andere dingen. Dingen die je niet mag vergeten om in je tas te stoppen zijn, huissleutels, iets te eten en te drinken, pleisters, paracetamol, portemonnee en je telefoon.

Bereikbaar blijven

Het is belangrijk dat je wel bereikbaar blijft als je een dagje weg bent. Als je op vakantie in het buitenland bent voor een misschien wel een maand en je gaat er daar een dagje op uit, kan je ervoor kiezen om een prepaid simkaart te kopen. Dit is heel handig voor in de vakantie. Hiermee kan je uit verschillende bundels kiezen en betaal je dus nooit te veel. Je weet maar nooit of er iets onderweg gebeurt en dan is het wel fijn als je iemand kan bereiken.

Verzorging

Verzorging is iets waar je niet gelijk aan denkt als je een dagje weg gaat. Denk hierbij aan een EHBO kitje, zonnebrand, wat te snacken en te drinken en een setje schone kleding voor de kinderen. Je weet maar nooit, straks komen ze terug van het spelen en zit er een gat in de broek of zijn de kleren helemaal nat. Allemaal dingen waar je dus over na moet denken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *