Last minute vakantiebestemmingen

Heb je nog geen concrete vakantieplannen, maar ben je toch nog op zoek naar een last minute vakantiebestemming? Zoek niet verder en lees snel voor tips naar je volgende bestemming deze zomer!

Citytrips

Je hebt zoveel plekken die je wilt bezoeken, maar uiteindelijk zie je het niet meer zitten en ga je toch maar voor een makkelijke optie, namelijk een dagje Parijs of naar Berlijn. Als je op websites van reisbureaus kijkt zie je dat er rond deze tijd van het jaar enorm veel last minute aanbiedingen zijn naar andere steden in Europa. Dit zijn ideale tripjes om heerlijk cultuur te snuiven en even weg te gaan van alle drukte. Hieronder vindt je een aantal aanraders:

Spanje – Barcelona

Barcelona is dé ideale combinatie van  veel zon, zee en strand. Bovendien kun je er ook nog eens heerlijk eten en winkelen. Maar, het is zeker een aanrader omdat er overal, zelfs in de kleinste hoeken, zoveel kunst en cultuur te vinden is. Overigens is het reizen met het openbare vervoer of de taxi goedkoop waardoor je hier niet te veel geld aan kwijt bent. Wat nog een tip is, is dat de meeste bezienwaardigheden zelfs lopend makkelijk te bereiken zijn. Dus, ga lekker op stap! Voor in de avond, kun je vooral bij het strand heerlijk eten en rondwandelen, maar je kunt er daarna ook gewoon lekker uitgaan. Je hebt namelijk verschillende clubs bij het strand en ook gewoon in de stad zelf. Eén ding is zeker: je gaat je er absoluut niet vervelen!

Tsjechië – Praag

Om nog even bij het thema kunst en cultuur te blijven, dan is Praag ook zeker een aanrader. De stad is verdeeld in de ‘oude’ stad en de ‘nieuwe’ stad. Zo kun je boordevol monumenten, gebouwen en musea bezichtigen en dus meer leren over de geschiedenis van de stad. Het is overigens ook aan te raden om de oude maar zeer indrukwekkende Joodse wijk en synagogen op te zoeken.Mocht je toch je rust willen pakken en ben je met je familie? Dan is camping Tsjechië waar je moet zijn. Dit is een kindvriendelijke camping met een Nederlandse eigenaar in de Noord Bohemen. Het is gelegen in een rustig dorpje ten zuiden van de stad Liberec, omringd door veel natuur. Bovendien heb je op de camping zelf ook veel sportactiviteiten , sanitaire faciliteiten en nog veel meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *