Vakantie met het gezin? Hier moet je naartoe!

Helaas is het op dit moment nog lastig te zeggen of het mogelijk is om weer lekker te reizen en op vakantie te gaan. Gelukkig kun je al wel veel dingen vast uitzoeken en vooruit plannen. Vooral als je met het hele gezin op vakantie wilt gaan is het lastig om alles zo goed voor elkaar te krijgen. 

Waddeneilanden 

Niet ver van huis en toch heel mooi. Op de Waddeneilanden kun je heerlijk genieten van de natuur en ook je kinderen entertainen. Je hebt keuze uit maar liefst vijf prachtige eilanden waar je kunt genieten van een welverdiende vakantie. Het grootste eiland is Texel, maar dat betekent niet dat de andere eilanden niets te bieden hebben! Op alle eilanden vind je prachtige stukken strand om op te wandelen of te gaan zwemmen. Daarnaast kun je op sommige locaties zelfs zeehonden zien. Super leuk voor de kinderen! 

Er zijn ook veel musea die bezocht kunnen worden. Liever geen musea, maar meer natuur? Dat kan gelukkig ook! Er zijn veel wandel- en fietsroutes die je kunt nemen. Als je zelf geen fietsen mee hebt, kun je deze vaak makkelijk huren op het eiland zelf. 

Denemarken

Dit is nog zo’n prachtige locatie voor het hele gezin. Er zijn niet alleen prachtige landschappen om van te genieten, maar voor de kinderen is er ook Legoland! Je kunt zelfs vakantiehuisjes naast Legoland huren. Op deze manier maak je optimaal gebruik van je tijd daar en weet je zeker dat je kinderen alles van Legoland kunnen zien. Het fijne aan de vakantiehuizen in Denemarken is dat je écht alles hebt. Een fijne keuken om in te koken en vaak zelfs een sauna om heerlijk te ontspannen. 

Daarnaast heeft Denemarken prachtige natuurgebieden waar je kunt wandelen. Als je verder naar het Noorden gaat kun je zelfs een stuk woestijn vinden! Ook vind je prachtige kastelen in Denemarken. Meer weten over wat je kunt beleven in Denemarken? Ga dan naar Ferienhaus-Dänemark.info.

Lapland

Wil je een onvergetelijke kerstvakantie met jouw gezin? Dan moet je naar Lapland gaan! In het Fins Lapland vind je Santa’s Village. Dit is het dorp van de kerstman! Zo kunnen je kinderen op schoot bij bij de kerstman en nog vele andere leuke activiteiten doen in het dorp. Lekkere worstjes roosteren bij een kampvuur of een ritje met de rendieren doen.

Veel plezier met het plannen van je vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *