Wat te doen met je vakantiefoto’s? 3 tips!

De kans is groot dat je de laatste jaren ontzettend veel foto’s hebt gemaakt tijdens je vakanties. Bij elke foto heb je vast een leuke of bijzondere herinnering. Daarom is het zo leuk om iets te doen met je vakantiefoto’s. Af en toe een keer doorbladeren op je laptop geeft toch minder sfeer, dan andere creatieve manieren om eventjes het vakantiegevoel te voelen door je vakantiefoto’s. Je leest in dit blog 3 tips voor wat te doen met je vakantiefoto’s.

#1. Maak een fotoalbum

Veel mensen maken standaard van elke vakantie een fotoalbum. Van de leukste en mooiste foto’s een fotoalbum maken is een leuke manier om je vakantie voor altijd vast te leggen. Ook past een fotoboek perfect ergens in je interieur, waardoor je veel sneller eens door de vakantiefoto’s heen bladerd. Verder is het natuurlijk leuk om je boekenkast te vullen met zelfgemaakte fotoboeken. Vooral ook leuk voor visite dat langskomt nadat je op vakantie bent geweest. Een fotoalbum is een leuke manier om je vakantiefoto’s te laten zien en daarbij de leukste herinneringen te vertellen.

#2. Bureaukalender

Heb jij een bureaukalender op je werkplek of ergens in huis staan? Dan is het toch fantastisch om tijdens het bladeren leuke vakantiefoto’s tegen te komen. Zodat je het hele jaar kan genieten van de leukste vakantieherinneringen.

#3. Vakantiefoto als wanddecoratie

Heb je tijdens je vakantie of rondreis een geweldige foto gemaakt? Dan is het natuurlijk fantastisch om deze foto als wanddecoratie te gebruiken. Het is hierbij wel ontzettend belangrijk dat de foto vlijmscherp is. Een prachtige foto van een landschap tijdens je vakantie is perfect om te laten drukken op fotobehang. Zo kan je een hele muur behangen met deze foto. Wil je iets subtielers? Dan is het leuk om een fotocollage te maken met vakantiefoto’s en deze een mooi plekje aan de wand te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *