4 ontspannende uitjes in de provincie Utrecht

In de provincie Utrecht is er zo veel te beleven. Je moet er alleen voor open staan! In dit korte artikel staan 3 uitjes waar je wellicht niet op zou zijn gekomen. Van de Thermen in Soesterberg tot ’T Taphuys in Utrecht; hieronder staan 4 ontspannende uitjes in de provincie Utrecht. 

  • Thermen in Soesterberg

De Thermen in Soesterberg is een welness resort dicht in de buurt van de stad Utrecht. Je hebt in deze wellness centre verschillende soorten sauna’s, verschillende lichaamsbehandelingen en een hotel. In Thermen Soesterberg heb je momenteel leuke arrangementen. Zo heb je verschillende combideals, zoals een sauna in combinatie met een buffet. Een bezoek aan het wellness centre is ook leuk om weg te geven. Zo koop je vanaf tien euro al een wellnesscadeau voor Thermen Soesterberg.

  • ’T Taphuys in Utrecht

Zin om verschillende speciaalbiertjes te proeven? Bij ’T Taphuys tap je de drankjes zelf. Het grote voordeel is dat je zelf bepaalt hoeveel centiliter je neemt. ’T Taphuys heeft zijn eigen biersoorten, die dus nergens anders tegen komt. Verder heb je ook echte Utrechtse biersoorten, zoals de Kromme Haring. Er is wel één nadeel: Je moet wel goed kunnen tappen. Anders maak je flink verlies!

  • Le Jardin in Utrecht

Le Jardin is een combinatie van een restaurant en een bloemenzaak. Het is een luxe restaurant waar ze met groente veel verassende gerechten maken. Je vindt Le Jardin ook bij de Mariaplaats. Zo kan je het bezoek bij ’T Taphuys goed combineren met Le Jardin. 

  • Ga picknicken

Tot slot heb je in Utrecht in omstreken heel veel leuke parken. Zo is het Wilhelminapark een leuke plek om te gaan picknicken. Naast het Wilhelminapark heb je ook park Tranwijk en het Griftpark. Zo kom je lekker tot rust!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *